Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μονη Κουδουμα - ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ: ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΕΥΜΕΝΙΟΥ ... _ Μάλιστα πολλοί ντόπιοι μένουν εδώ όλο το καλοκαίρι, στα δωματιάκια της μονής, όπου υπάρχουν οι βασικές ανέσεις (κουζίνα, νερό, μπάνιο, κλπ), ενώ προσφέρεται και φαγητό το μεσημέρι και το βράδι.

Μονη Κουδουμα - ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ: ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΕΥΜΕΝΙΟΥ ... _ Μάλιστα πολλοί ντόπιοι μένουν εδώ όλο το καλοκαίρι, στα δωματιάκια της μονής, όπου υπάρχουν οι βασικές ανέσεις (κουζίνα, νερό, μπάνιο, κλπ), ενώ προσφέρεται και φαγητό το μεσημέρι και το βράδι.. Από το χάρακα θα συνεχίσετε προς στέρνες, όπου θα φτάσετε σε μια ώρα περίπου από το ηράκλειο. Δύσκολα θα εξασφαλίσετε το φαγητό σας με το ψάρεμα, αλλά ίσως να φανείτε τυχεροί και να εξασφαλίσετε μια καλή ψαριά για το τηγάνι. Μετά από 10 χιλιόμετρα περίπου αφήστε το δρόμο αυτό και πάρτε την έξοδο προς αρχάνες. Οι άγιοι πατέρες παρθένιος και ευμένιος σε παλαιά φωτογραφία. Ευτυχώς ο τοίχος του μοναστηριού λειτουργεί σαν ανεμοθραύστης και στην παραλία μπορείτε να συνεχίσετε αμέριμνοι τις βουτιές, ακόμα και αν μερικές εκατοντάδες.

Αν στις διακοπές σας θέλετε πολυκοσμία, πολλές επιλογές για διασκέδαση και αξιοθέατα, ο κουδουμάς δεν είναι για σας. Μετά από 10 χιλιόμετρα περίπου αφήστε το δρόμο αυτό και πάρτε την έξοδο προς αρχάνες. Να κάνετε κάμπινγκ μέσα στο πευκοδάσος δίπλα στο μοναστήρι ή στην παραλία μπροστά ακριβώς από αυτό. Δεν θα μπείτε στις αρχάνες αλλά θα ακολουθήσετε τον περιφερειακό των αρχανών και θα συνεχίσετε μέχρι το χωριό χάρακας. Δύσκολα θα εξασφαλίσετε το φαγητό σας με το ψάρεμα, αλλά ίσως να φανείτε τυχεροί και να εξασφαλίσετε μια καλή ψαριά για το τηγάνι.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΜΑ: Πανήγυρις επί τη εορτή των Οσίων ...
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΜΑ: Πανήγυρις επί τη εορτή των Οσίων ... from i.pinimg.com
Η διαδρομή δεν είναι δύσκολη, αλλά οι συνεχείς στροφές την κάνουν κο. Η μονή κουδουμά είναι μια από τις παλιότερες μονές στις νότιες ακτές της κεντρικής κρήτης. Οι άγιοι πατέρες παρθένιος και ευμένιος σε παλαιά φωτογραφία. Ο κουδουμάς είναι για αυτούς που αποζητούν την όμορφη φύση, την ηρεμία, το ελεύθερο κάμπινγκ, την πεζοπορία, το κολύμπι σε παραλίες με πεντακάθαρα νερά αλλά χωρίς ομπρέλες και καρέκλες, χωρίς να φοβούνται την σχετική ταλαιπωρία για να φτάσουν μέχρι εκεί, που δεν τους ενοχλεί ότι το κινητό τους δεν θα έχει σήμα, που δεν θα τους λείψουν οι ανέσεις του πολιτισμού. Αν είστε τυχεροί μπορεί να βρείτε άδεια κάποια από τις σπηλιές της παραλίας για σκιά και δροσιά. Δήμος γόρτυνας και περιφερειακή ενότητα ηρακλείου. Η ιερά μονή κουδουμά στις νότιες ακτές της κρήτης. Να κολυμπήσετε στην υπέροχη παραλία με τα ψιλά βότσαλα και τα πεντακάθαρα νερά.

More images for μονη κουδουμα »

See full list on explorecrete.com Aug 15, 2019 · μονή κουδουμά: Να παρακολουθήσετε την πρωινή ή την απογευματινή λειτουργία στην μικρή εκκλησία της παναγίας με τις όμορφες εικόνες και τοιχογραφίες. Υπάρχουν πινακίδες που θα σας καθοδηγήσουν και δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσετε το δρόμο. Οι αγιοι πατερεσ παρθενιοσ και ευμενιοσ (έργα κ. Μετά από 10 χιλιόμετρα περίπου αφήστε το δρόμο αυτό και πάρτε την έξοδο προς αρχάνες. Το σημείο το οποίο βρίσκεται, στο νότιο τμήμα της κορυφής κόφινας (1.231 μ.) είναι κοντά σε όρμο, δυτικά από το ακρωτήριο μάρτελο. Δύσκολα θα εξασφαλίσετε το φαγητό σας με το ψάρεμα, αλλά ίσως να φανείτε τυχεροί και να εξασφαλίσετε μια καλή ψαριά για το τηγάνι. Να χαλαρώσετε και να ανακαλύψετε τη χαρά της ζωής κοντά στη φύση, μακριά από καταναλωτικά αγαθά και τεχνητές ανάγκες. Αν ξεκινήσετε από το ηράκλειο, πάρτε τη λεωφόρο στέλιου καζαντζίδη που ξεκινά ανατολικά από το λιμάνι ηρακλείου και οδηγεί προς πεζά (έξοδος νο 3 στο χάρτη του ηρακλείου). See full list on explorecrete.com Δημιουργήθηκε στα βυζαντινά χρόνια και μετά από αιώνες ερήμωσης. Αν είστε τυχεροί μπορεί να βρείτε άδεια κάποια από τις σπηλιές της παραλίας για σκιά και δροσιά.

Η διαδρομή δεν είναι δύσκολη, αλλά οι συνεχείς στροφές την κάνουν κο. More images for μονη κουδουμα » Mary's college, notre dame (usa) φωτόπουλος λάμπρος πρωτοπρεσβύτερος φωτοπούλου βίλλη διευθύντρια του νεώτερου πολιτιστικού αποθέματος και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του υπουργείου πολιτισμού χαβάτζας ελευθέριος πρωτοπρεσβύτερος, συνταξιούχος εφημέριος, τ. Αν είστε τυχεροί μπορεί να βρείτε άδεια κάποια από τις σπηλιές της παραλίας για σκιά και δροσιά. Μετά από 10 χιλιόμετρα περίπου αφήστε το δρόμο αυτό και πάρτε την έξοδο προς αρχάνες.

ΟΙ ΟΣΙΟΙ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΜΑ
ΟΙ ΟΣΙΟΙ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΜΑ from imgv2-2-f.scribdassets.com
Από τις στέρνες ξεκινά ο χωματόδρομος προς τη μονή κουδουμά. More images for μονη κουδουμα » Αν ξεκινήσετε από το ηράκλειο, πάρτε τη λεωφόρο στέλιου καζαντζίδη που ξεκινά ανατολικά από το λιμάνι ηρακλείου και οδηγεί προς πεζά (έξοδος νο 3 στο χάρτη του ηρακλείου). Aug 15, 2019 · μονή κουδουμά: Δύσκολα θα εξασφαλίσετε το φαγητό σας με το ψάρεμα, αλλά ίσως να φανείτε τυχεροί και να εξασφαλίσετε μια καλή ψαριά για το τηγάνι. Ο κουδουμάς είναι ένας γλυκός τόπος όταν ο καιρός είναι καλός, αλλά μπορεί να γίνει άγριος και αφιλόξενος όταν λυσσομανά ο βοριάς που παίρνει δύναμη κατεβαίνοντας από τους γκρεμούς του κόφινα και κάνει τη θάλασσα να γεμίζει λευκά «προβατάκια», όπως λέμε στην κρήτη. See full list on explorecrete.com Οι αγιοι πατερεσ παρθενιοσ και ευμενιοσ (έργα κ.

Οι άγιοι πατέρες παρθένιος και ευμένιος σε παλαιά φωτογραφία.

Μονή κουδουμά επανιδρύθηκε στο τέλος του 19ου αιώνος από του αυταδέλφους παρθένιο και ευμένιο, αδελφούς της ι. Aug 15, 2019 · μονή κουδουμά: About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Να χαλαρώσετε και να ανακαλύψετε τη χαρά της ζωής κοντά στη φύση, μακριά από καταναλωτικά αγαθά και τεχνητές ανάγκες. Να κολυμπήσετε στην υπέροχη παραλία με τα ψιλά βότσαλα και τα πεντακάθαρα νερά. Δύσκολα θα εξασφαλίσετε το φαγητό σας με το ψάρεμα, αλλά ίσως να φανείτε τυχεροί και να εξασφαλίσετε μια καλή ψαριά για το τηγάνι. Στο συγκρότημα υπάρχει ακόμη το αρχονταρίκι, η τραπεζαρία, βιβλιοθήκη, μικρό. Η ιερά μονή παναγίας κουδουμά βρίσκεται στα νότια του νομού ηρακλείου και είναι ένα από τα πιο ιστορικά μοναστήρια της κρήτης. Δώστε την ευκαιρία στην ησυχία από τους θορύβους της πόλης να καθαρίσει το νου σας από άγχος, σκοτούρες και περιττές έγνοιες. Αν στις διακοπές σας θέλετε πολυκοσμία, πολλές επιλογές για διασκέδαση και αξιοθέατα, ο κουδουμάς δεν είναι για σας. Αν είστε τυχεροί μπορεί να βρείτε άδεια κάποια από τις σπηλιές της παραλίας για σκιά και δροσιά. Η ιερά μονή κουδουμά στις νότιες ακτές της κρήτης. More images for μονη κουδουμα »

Ευτυχώς ο τοίχος του μοναστηριού λειτουργεί σαν ανεμοθραύστης και στην παραλία μπορείτε να συνεχίσετε αμέριμνοι τις βουτιές, ακόμα και αν μερικές εκατοντάδες. Η ιερά μονή παναγίας κουδουμά βρίσκεται στα νότια του νομού ηρακλείου και είναι ένα από τα πιο ιστορικά μοναστήρια της κρήτης. Η διαδρομή δεν είναι δύσκολη, αλλά οι συνεχείς στροφές την κάνουν κο. Mary's college, notre dame (usa) φωτόπουλος λάμπρος πρωτοπρεσβύτερος φωτοπούλου βίλλη διευθύντρια του νεώτερου πολιτιστικού αποθέματος και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του υπουργείου πολιτισμού χαβάτζας ελευθέριος πρωτοπρεσβύτερος, συνταξιούχος εφημέριος, τ. Μάλιστα πολλοί ντόπιοι μένουν εδώ όλο το καλοκαίρι, στα δωματιάκια της μονής, όπου υπάρχουν οι βασικές ανέσεις (κουζίνα, νερό, μπάνιο, κλπ), ενώ προσφέρεται και φαγητό το μεσημέρι και το βράδι.

ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΜΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗ MTB - YouTube
ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΜΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗ MTB - YouTube from i.ytimg.com
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. More images for μονη κουδουμα » Οι άγιοι πατέρες παρθένιος και ευμένιος σε παλαιά φωτογραφία. Αν ξεκινήσετε από το ηράκλειο, πάρτε τη λεωφόρο στέλιου καζαντζίδη που ξεκινά ανατολικά από το λιμάνι ηρακλείου και οδηγεί προς πεζά (έξοδος νο 3 στο χάρτη του ηρακλείου). Οι αγιοι πατερεσ παρθενιοσ και ευμενιοσ (έργα κ. Να χαλαρώσετε και να ανακαλύψετε τη χαρά της ζωής κοντά στη φύση, μακριά από καταναλωτικά αγαθά και τεχνητές ανάγκες. Ευτυχώς ο τοίχος του μοναστηριού λειτουργεί σαν ανεμοθραύστης και στην παραλία μπορείτε να συνεχίσετε αμέριμνοι τις βουτιές, ακόμα και αν μερικές εκατοντάδες. Να απολαύσετε τη μαγεία του νυχτερινού ουρανού στη νότια κρήτη και να προσπαθήσετε να εντοπίσετε τους αστερισμούς ή να μετράτε τα αστέρια που πέφτουν συνεχώς με μοναδική λάμψη.

Δεν υπάρχει πινακίδα προς στέρνες, αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να στρίψετε δεξιά από το ηρώο που θα συναντήσετε μέσα στο χάρακα.

Να απολαύσετε τη μαγεία του νυχτερινού ουρανού στη νότια κρήτη και να προσπαθήσετε να εντοπίσετε τους αστερισμούς ή να μετράτε τα αστέρια που πέφτουν συνεχώς με μοναδική λάμψη. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Mary's college, notre dame (usa) φωτόπουλος λάμπρος πρωτοπρεσβύτερος φωτοπούλου βίλλη διευθύντρια του νεώτερου πολιτιστικού αποθέματος και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του υπουργείου πολιτισμού χαβάτζας ελευθέριος πρωτοπρεσβύτερος, συνταξιούχος εφημέριος, τ. Δήμος γόρτυνας και περιφερειακή ενότητα ηρακλείου. Να παρακολουθήσετε την πρωινή ή την απογευματινή λειτουργία στην μικρή εκκλησία της παναγίας με τις όμορφες εικόνες και τοιχογραφίες. Δεν θα μπείτε στις αρχάνες αλλά θα ακολουθήσετε τον περιφερειακό των αρχανών και θα συνεχίσετε μέχρι το χωριό χάρακας. Ευτυχώς ο τοίχος του μοναστηριού λειτουργεί σαν ανεμοθραύστης και στην παραλία μπορείτε να συνεχίσετε αμέριμνοι τις βουτιές, ακόμα και αν μερικές εκατοντάδες. Από τις στέρνες ξεκινά ο χωματόδρομος προς τη μονή κουδουμά. Η μονή κουδουμά είναι μια από τις παλιότερες μονές στις νότιες ακτές της κεντρικής κρήτης. Το σημείο το οποίο βρίσκεται, στο νότιο τμήμα της κορυφής κόφινας (1.231 μ.) είναι κοντά σε όρμο, δυτικά από το ακρωτήριο μάρτελο. See full list on explorecrete.com Οι άγιοι πατέρες παρθένιος και ευμένιος σε παλαιά φωτογραφία. Να κολυμπήσετε στην υπέροχη παραλία με τα ψιλά βότσαλα και τα πεντακάθαρα νερά.